Assalamualaikum. This is themyra land. :)FOLLOW | HOME
('Tiny Book #Amyra Imanie Story




Diary | Myself | Chatbox

Tomorrow :(
Monday, 23 July 2012

Assalamualaikum .


Hye ! ! Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak :) ehe . aku lambat erk nak ucap . sory-2 . im quite busy laa . anyway , hari nie dah masuk hari yang ke 3 umat islam berpuasa di bulan penuh barakah nie . yay ~ macam aku nak b tazkirah la pulak  . wkwkwk . so guys ? puasa tak hari nie ? ehem . ada yang tak puasa erk . ehe . tak pe . saya paham . girls problem . kekeke . 

hmm . u know what . hari nie aku sangat-2 laa tak bermaya . omo -______________- aku rasa nak tidur jek n tak nak bangun-2 / batal puasa koe  myra / aha . today 24 july . means esok 25 july rite ? Yeah . esok adalah hari aku fly k KK . ini juga bermaksud yang esok last aku jumpa parents aku , hari nie jugak last aku b buka dengan family aku . weyh ! !  sedih aku :'( / mata dah bkaca siot /

Boleh tak kalau aku tak nak pegi ?  wuuu . suka aty aku je kan tak nak pegi . nak study woi . aku kena pegi jugak . ergh ! tension .  

tadi kan , aku buka laa page Life In UNISEL at facebook . alaaa . nak taw laa kan mcm mna environment kat sana . so , aku pun tengok laa gambr-2 orentation april . uhu . kecut perut aku nengok nya . mcm aku tak bole nak lalui jek . aduih . dah laa orentation nnti nie msa puasa . weyh . masak laa aku . aku ada bca komen diorang kat gambr tuh . fasi tuh kata dya nak buat orentation masa aku nanti nie lebih garang . means ? lagi teruk ? amboi ! agak-2 arr . time tuh dah laa pusa . timbang rasa laa sikit wahai cik-2 senior sekalian . please / kelip-2 mata / . 

anyway , aku harap aku okay-2 jek kat sna . one thing yg buat aku risau ialah , aku risau tak boleh nak survive diri aku kat umah umi n baba . adui . masalh . dah laa diorang tuh alim-2 kan . aku nie tak da laa alim mna . huh . ntah laa mcm mna aku nak jalani kehidupan aku nie dekat umah umi n baba . Janggal kowt . wuuuu . dah laa raya aku tak balik ! ! POOR ;A; 

huh . apa pun yang terjadi pas nie . aku hadapi jek laa . ASSOBRUMINALIMAN . 

paipai guys . daoakan aku erk . ILOVEYOU . muah muah :x

ppyong ! Assalamualaikum :)


0@themyra (s)
OLD | NEW